3.10.09

G.e.R.a.M!!!

ada broadband
line cam siput!

ada laptop
lembab cam kura-kura!

ni yang buat saya nak mengamuk!
kalau lah broadband xleh guna
laptop plak ngop-ngep
baik xyah bercuti hujung minggu
pi kelas lagi bagus
at least boleh jugak online

ni dah berapa kali refresh baru dapat
ape kena la celcom ni?
dah la time raya hari tu
line dah 'mengong' (Amaran! jgn guna pkataan ini bila tulis esei!)
sekarang pun masih 'mengong' lagi ke?
celcom lembab
maxis lembab
nak kena pakai streamyx la tu kot;-)
bebe oh bebe
nak sponsor tak??

laptop punya cerita
makin tenat nampaknya
mungkin nak kena tahan di ICU tak lama lagi
hampir semua folder
tak boleh dibuka dengan double click!
ape kena ni?
sebelum format OK jer
menyampah + menyesal
duit pun melayang!

--b.E.n.C.i b.E.t.u.L--

1 comment:

BuLaN iTu aKu said...

hurmm..
saya pung kadang2 mangalami nasib yang sama