17.4.09

Dah dapat!!

Ini laaaaa novel yang aku beli kat pesta buku petang tadi.. nanti aku nak bercerita panjang, next post la ye. Skang nak kemas barang2 yang masih lagi xsiap "Di kemas" dan lepas tu, aku ingat nak baca novel sikit2. Ni pun cam dah xtau nak baca yang mana dulu. Sumer best! Ada yang aku plan nak beli, tapi xbeli. Dan yang xplan, tetiba aku berminat.. Enjoy!!
MyEm0.Com
**Sinopsis citer ni best, sb tu aku beli. 1st time baca karya Sania Yasmin. Hopefully, i will like this novel and Sarnia pun leh masuk dalam L.I.S.T my Favourite Novelis**

**novel ni, xde dalam senarao aku! Tetiba nampak, Anis Ayuni punyer novel. Of course la aku beli walaupun xtersenarai nak beli. Aku xdapat apa2 information pasal novel baru anis ayuni akan di jual kat pesta buku. Kalo tau, memang awal2 ag aku cari**

**Novel ni memang dalam list yang akan di beli. huhuhu, pusing sampai atas carik Jemari Seni punyer Booth, upenyer kat bawah. Aku mula minat Nazurah Aishah selepas baca novel pertama beliau Lily Buat Najah, sedih!!**

**ok,ni yang best. Nor Hayati Berahim. kalo peminat novel,mesti kenal beliau! Dapat tanda tangan Kak Yati n bergambar lg tau! Adik Qaisara demam. Kak yati cakap naik campak, Ciannyer..**

**Nora Ismail?aku lebih suka guna Rose Harrisa. Kak Rose kat luar lain sesgt. Kat blog lain. Aku pun dapat bergambar gak ngan kak Rose. Mujur kak rose tanya dah dapat ke belum poster! kalau x,balik melenggang je aku tanpa poster. Thanks Kak Rose**

**Ni last minute wat keputusan nak beli. Tupun sb aku dapat emel dr Jemari seni. Dalam kul 10am aku check emel. Mujur..Kalau aku xlayan emel pagi td,mesti terlepas novel ni. 1st time dengar nama penulis Nazawati ni. xnak komen lebih2!**

**Ni pun da dalam list yang akan di beli. Fatin Nabila ni, Kalau xsilap a.k.a Nur Hazma. Novel beliau "Bukan Terlarang" best. tu pasal aku beli novel ni. Kira cam dah minat kat novelis la ni**

**Aku tau sal novel ni 2 3 hari lepas. Mimie Afinie ni kira dalam list aku. Semua novel beliau aku ada. 1st novel aku beli, Bisikan Rindu. Terus tertarik!**

++VCD Jejak Rasul (~Hadiah untuk Mama ni~)++

Asyik gambar novel jer, aku pun nak posing gak!

Oklah, setakat ni je dulu untuk hari ini...
++nak layan novel2 lakMyEm0.Com

nak baca yang mana dulu ek??

1 comment:

dikdah said...

byk nyer..nnt leh ak pnjam x?