16.12.10

PBAKL 2011

sepatutnya nak melalut, tapi jumpa plak pasal PBAKL 2011. yes~!! so carilah important date untuk sem ni. hurmm..


Tarikh : 22 April - 01 Mei 2011
Masa : 10 pagi - 10 malam
Tempat : PWTC, Kuala Lumpur

final exam period: 31 Mac - 16 April
inter sem vacation: 17 April - 9 Mei

yang bestnya: 1st anniversary kat kelate;)
yang tak bestnya: PBAKL masa cuti sem

tak tau nak kata apa. nak pergi tapi tak pasti boleh ke tak. dah inform kat bucuk tarikh ni, tahun depan nak g ngan dia. tapi... kalau dia sibuk ngan exam masa tu camne? hurm.. harap2 my sis kat UM tak cuti lagi lah. boleh saya menumpang kat kolej 9 untuk sehari;)

pesanan kepada pengunjung pesta buku: wat list awal2 nak beli novel ape and penerbit supaya senang nak cari booth nanti...

doakan saya boleh pergi PBAKL 2011 nanti... insya-Allah

4 comments:

EnHEar said...

confirm ek tarikh tu pbkl... nak pergi lah.. tq.. ;)

ezannurhafiz said...

oo...kirenye awak dah tak perlu pg ngan saya la ek...sedeynye...waaaa...

puteri_kebayan said...

kak ezan: boleh2...jom kt g sesama;)

ezannurhafiz said...

hahaha..pape hal nti rojer2 la deh..tahu la kito ni dok jauh..haha..