17.12.10

Kenapa?

kenapa ptptn lambat masuk? perlu duit, mau beli bahan bacaan.
kenapa fyp saya susah? QUANTUM COMPUTING. huwaa~!!
kenapa hari jumaat pun my bie pergi kilang? sejak bila jadi bos ni.
kenapa bosan ni? bosan. bosan. bosan.

ada novel pun, macam takde. hampeh! siyes cakap, novel sekarang tak berkualiti. kualiti??? hurm, semalam pegi kelas Sys Quality Assurance. quality= fulfill+meet user's requirement. so, kalau novel tu tak berkualiti = pembaca tak puas hati

adoi.. wahai penulis, sedarlah. tanpa pembaca, kalian tidak ke mana. boleh tak buat cerita lain dari yang lain? hurm.. nanti next post, bila saya free dan ada mood nak menaip...

saya buat satu entry bertajuk: novel sekarang hampeh! kat situ nak mengamuk habis-habisan kenapa tak puas hati ngan novel yang ada kat pasaran sekarang. tunggu~!

1 comment:

dikdah said...

kalo dh busan tuh..sume nye x kene la kn..