13.12.10

1st Day Last Sem

buku ni punye pasal. pepagi hari dah masuk library uia tau, cayalah. semangat fyp berkobar2. hahahaaa.. semangat la sangat, disebabkan buku ni ada 1 je kat library, nak tak nak kena pergi pinjam cepat2 sebelum orang lain dapat.

cikcah ada denda kat library? petanda apakah? hahahaa... mengom~! tak tau pun. tetiba nak pinjam buku ni, kuar "USER BLOCKED". sengal. pi kat meja, sengih2 cakap... "sis, lupa password". ingatkan lupa password sebab dah lama sangat tak pinjam buku. skali sis tu amik tengok, "ada denda ni sis. RM4.20." perghhh...rasa nak lari je. sumpah malu!

dah la cari buku ni pun sesat. kod QA pi cari kat level 3. sah2 la tak jumpa. last2 call mila kat sabah, tanya buku ni kat level berapa. kan ke senget tu? hurmm.. awal sem dah bermacam dugaan mendatang. sabar je laaa.

tapi, alhamdulillah. buku ada. dah pegi fotostat. rabu ni boleh amik. nak pegi add eop, tapi cikzuzu cakap tak dapat. maybe buat partition macam eap last sem kot. tak kisah lah. kalau tak dapat, amik short sem. tapi kalau amik short sem, tak best la. cuti tak lama...

malas nak fikir. nak balik! pleaseeee~!

bie: rindu ayang? kalo rindu, sponsor tiket balik untuk tahun baru ni
my sis: nak aku teman ke, mu mai UM 3hb? sponsor tiket KB-KL ye;)

5 comments:

waheeda said...

hahahaha..aku mmpi ko mu g library uia ni?ko mu demam tak????

dikdah said...

ko kene tag..tgk blog aku

nizam omar said...

TINGGALKAN URL BLOG ANDA DISINI

puteri_kebayan said...

@waheeda mu xmimpi bun. ini kenyataan;)

waheeda said...

hahaha..kenyataan yg menggembirakan aku..:P