28.10.10

Keluarga 100 penulis

"TAHNIAH, ANDA DITERIMA DALAM KELUARGA 100PENULIS :)"

alhamdulillah. akhirnya, impian saya tercapai. thanks to Allah. tak tahu macam mana saya nak gambarkan perasaan saat ini.

apa 100 penulis tu? okai reader, lama dulu saya ada terbaca pasal 100 penulis ni. ada rakan blogger yang promote tentang blog ni. skali saya tengok, terus tertarik. memang da bomb. so, saya pun cuba nasib. apply nak jadi one of the writers there.

masa apply tu, saya tak bagitahu kat sape2 pun. huhuhuuu...sebab takut tak dapat, malu lah! dah dapat ni, nak heboh2 kan lah. thanks to him sebab bagi saya terima tawaran ni:)

hari ni, tergerak hati nak check email. skali tengok email dari 100 penulis macam tu. nak jerit je kuat2. yeay!!!! lihatlah dunia. i'm become editor now. peeewit~

dah2. takmo cerita lebih2 tentang hati dan perasaan. berbalik kepada topik asal kita, 100 penulis.

100 penulis ni macam blog2 lain jugak. yang istimewanya, entry 100 penulis sentiasa ber-update. tak macam blog lain yang jarang2 jer ada post baru. best kan? so, kepada readers yang suka jalan-jalan jenguk blog orang, mesti suka kalau tengok blog 100 penulis ni. macam-macam cerita ada. ye lah, kalau dah 100 penulis tu, mestilah banyak jugak ceritanya.

selain tu, untungnya jadi seorang editor dari 100 penulis ni, leh kenal ngan penulis2 lain yang hensem2, macho2, sweet2, manis2..hihihihiiii best tau! kami ada schedule untuk upload post masing2 kat 100penulis tu. so, kena alert la bila masa kita. saya group G18-3. sekarang dah fikir, nak tulis apa ye nanti.. aiyooo~

kepada readers tersayang;

rajin2kanlah click link ni. macam2 ada tau!
---> http://www.100penulis.com
100penulis

8 comments:

waheeda said...

tahniah tak..:)

ASaDa RyutaRo said...

AS6

haha.. kenal2 dengan penulis yang hensem macho kan.. itu saya. lalala~

salam kenal dari saya.. ;)

Q said...

AS6

salam 100Penulis
wah, nenek kebayan pun ada ye kat 100 Penulis.
mintak ubat jadi macho mcm org atas. huhu

koshary said...

AS6

rasanya yang editor macho sweet sweet tu mesti aku ada dalam group asada jugak kan! :D

yeah!kita 'batu'(rock) 100penulis sama sama! :)

Ahmad Tajuddin Abdullah said...

AS6

salam ziarah dari editor newbie...skang tengah bertungkus lumus siapkan satu2 assignment yang diberi...mohon tunjuk ajar ya...

100penulis:Bila Minat Menulis Diuji

therosputih said...

As6
tak sangka ek ada puteri kebayan...selalu dgr nenek kebayan, mesti best nih...hope to know you more dear...

latest entry : mahu jadi editor okeh

syaftome said...

AS6

salam perkenalan...
memang best 100penulis nie kan...
dpt kenal orang baru dan belaja mcm2 benda...
melalui kepelbagaian cara penulisan...

Latest Entry: Problems Is Knowledge

atiey azha said...

assalam . sy editor baru bagi bulan april . hehee . salam perkenalan dari sy okey ..

http://putrisayangkamu.blogspot.com/