22.10.10

Macam- Macam Dugaan

terkejut. tak sangka. nak gelak. nak nangis. malu. segan. macam ngop. semua tak kena! sengal punye orang. nak kata bodoh, masuk uia. nak kata cerdik, perangai cam taik. nak kata bengong, sure kau ada otak. nak kata nyanyuk, mungkinlah kot. sebab kau dah tua:) hahahahaa~

gelak je la. bajet kau kenal siapa dia? aiyooo, aku tak rampas dia dari siapa-siapa. and for your additional information, dia SINGLE masa 1st time kitaorang jumpa. so, takde sebab kenapa kau nak siasat dia lebih2. rilekslah wei. cool ok. aku tak jahat nak rampas hak orang. so, takyah la kau sibuk nak tahu camne kitaorang leh couple. fine, kau kenal gak dia. tapi kenal camtu je. ko takde no phone dia kan? means, akulah terlebih kenal dia. bukan setakat no phone dia aku ada, no ic, password setiap email dia pun aku tahu. hehehehe~

so, takyah la sibuk2. hubungan aku ngan dia, biar aku dan dia saja yang tahu. dia baik ke, jahat ke, beriman ke, penipu ke, pengkhianat ke, pengganas ke.. kalau dah hati aku berkenan, aku tak leh nak buat apa. aku terima dia seadanya.

jodoh kat tangan tuhan. manusia meminta, tuhan yang tentukan.
so, kita sama2 berdoa untuk jodoh masing-masing.
aku malas nak gaduh2 pasal laki, bodoh je camtu.
aku cuma pertahankan hak aku sekarang sebab aku tak pernah ambik dia dari siapa2.
peace. no war!
hahahahahahaaa

**kalaulah boleh, aku nak je email ayat2 di atas pada dia**

tension dah. salah ke kalau budak pompuan brutal kapel ngan budak lelaki skema zaman sekolah dulu? rasanya tak salah.
penat dah saya nak menjawab soalan yang ntah apa2. bila mengadu kat si dia, bukan nak tolong bagi jawapan, skali cakap..
"tu laa, ayang ramai sangat kawan.."

ishk. sikit punye sengal jawapan si bucuk ni..aiyoooo~

1 comment:

Shafika Syuhada Rosli said...

nyiahahaha.. semuga berbahgia, dear . (;