9.12.12

Berdebarnya Hati

ya Allah
kuatkan semangatku
tabahkan hatiku
menghadapi apa yang sudah tertulis untukku
sesungguhnya Engkaulah yang Maha Mengetahui
apa yang terbaik untukku... amin...

esok 10.12.12 keputusan temuduga spa. hadoi... berdebar beb! berdebar! debaran kali ni tak macam tunggu keputusan temuduga yang sebelum2 ni. tak tahu kenapa. tapi mungkin sebab ni kali pertama saya tunggu keputusan temuduga untuk jawatan dalam kerajaan kot. jadi aura dia lain.

tipulah kalau saya kata tak berharap. semua orang yang pergi interview dengan harapan dapat kerja. kan? tapi dalam berharap saya sedar persaingan saya banyak. apatah lagi jawatan saya mohon jauh lari dari bidang yang saya belajar masa di universiti. bahkan semasa temuduga ramai calon yang dah ada pengalaman kerja, pengalaman interview s.p.a. saya semuanya pertama kali. jadi, harapan tu taklah terlalu tinggi. 

kalau dapat, alhamdulillah. kalau tak dapat, saya percaya pada rezeki dari Allah. mungkin ada rezeki lain untuk saya. kawan2 yang banyak komen di entry TEMUDUGA PEGAWAI PERHUBUNGAN PERUSAHAAN, nanti share lah ye keputusan korang. awal2 saya nak ucapkan TAHNIAH kepada yang berjaya. sesungguhnya anda amat bertuah :) 

sebelum tu, nak minta korang jenguk jap blog ni terutamanya kepada bakal pengantin dari kota bharu, kelantan. blog ni dalam proses lagi tapi boleh je korang jenguk dulu. rajin2kan diri anda untuk klik blog ni ye. thanks ---> Pengantin JAYA Rusma

11 comments:

Anonymous said...

Fiona pun tengah tunggu keputusan.debar jugakla tp apepun berserah pd Allah.:-)

uMie_cHan said...

hari ni eh kuar.. tp cek td mcm xkuar lg pon...

e!y said...

Ada yg cakap rini kuar tp ada gak yg call spa kata xtau bila lg..ermmm...huhuhu

Anonymous said...

yup, sepatutnya harini keluar, sebab kat slip kan ade tulis 10 disember tapi still result has'nt come out

liahijabista said...

belum kua lg. td i call gak.but it seems the record on this position mcm xde update lg jek. huhuhu

e!y said...

kt slip ari tu mmg ada ek? xperasan..hikhikhik...tp dh almost 5.30pm...cm xde harapan je nk kuar result ari ni kan...ermmm

Anonymous said...

mm..ye la..kena byk2 sabar ye..mgkinkah besok atau 12.12.12..apepun tunggu..:)

Anonymous said...

Bp lm lg nk tgg? Anyone yg ada news pasal postponed date ke..kongsi2 la ek..

Anonymous said...

saya ada col semalam,spa kata belum lagi, ada 6 jawatan yang sepatutunya dah keluar result tapi x kuar lagi..biasanya result akan keluar setelah mesyuarat dibuat...boleh call bahagian pengambilan spa untuk dapatkan status terkini

e!y said...


MAKLUMAN



Harap maaf, keputusan temu duga bagi jawatan PEGAWAI PERHUBUNGAN PERUSAHAAN GRED S41 di KEMENTERIAN SUMBER MANUSIA akan diumumkan pada 28 DISEMBER 2012 (JUMAAT).

Segala kesulitan amatlah dikesali.

Anonymous said...

Puteri kebayan dpt ke jawatan tu