13.9.12

Tonton & Download Drama Adam dan Hawa

sekarang ni saya tengah mabuk melayan drama Adam & Hawa. walaupun kat rumah saya takde astro channel 134 tapi tetap boleh tengok walaupun lambat sikit. dunia semakin canggih beb. hangpa sekat kat youtube, kita tengok kat dailymotion. hehe

entry kali ni, semata-mata nak share link yang saya gunakan untuk download setiap episod drama Adam & Hawa dengan readers semua. baik kan saya? saya pernah post link yang saya akan kongsikan ni kat Fanpage Adam dan Hawa. tapi kena delete oleh admin. alasan beliau macam ni: 

printscreen dari emel

jadi, sebab takleh nak share link tu kat fanpage, saya share kat blog saya. moga peminat2 setia Adam & Hawa rajin menggooooogle untuk download atau tonton online sahaja drama ni. kalau rajin guna khidmat mr.google mesti jumpa blog ciput ni. (dah jumpa tu,tinggallah komen.hihiii)

ni link untuk semua cerita melayu: MALAYMOVIESFULL.NET


demi cinta dalam hatimu.. ku yakin engkau untukku.. meski jejak pisahkan kita.. cinta kan bawa kembali.... ♥ Adam dan Hawa ♥ 
ini link untuk korang semua menonton Adam & Hawa secara online----> SILA KLIK
kat blog ni pun ada ---> Drama Online
selamat menonton semua!!!!

maklumat tambahan kepada yang belum tahu, drama ni adaptasi dari novel Aisya Sofea. 
ok, bye! 

3 comments:

Santan Manis said...

Dulu SM pernah baca novel Adam & Hawa ni. x silap SM masa SM form4 2008. Best kut novel nih... :D. btw SM done follow sini. jemput singgah ke blog kalau sudi :D

Hasmida Ajid said...

xdpt download ke...

Waheed Mahmood said...

Nice Blog Dear Thanks For Sharing Full Movie