22.2.12

Novel & Drama: Adam dan Hawa

ini novel dari my fav novelis. novel best!
akan "di drama kan." dgr2 ada 80 episod. ntah betul ke tidak.
ini pulak hero dan heroinnya
aaron aziz lagi? hurmm.. buley la. apesal hero novel nak kena aaron ke? ada lagi yang layak. bukan tak sesuai tapi kalau setiap novel asyik dia je hero, lama2 NYAMPAH gak kan? heh. jangan marah ek peminat aaron.

nadiya nissa. pelakon yang pernah dapat anugerah pelakon pembantu terbaik. filem cun. budak cacat tu. hurm, lakonan dia pun ok. tau dah. ramai tak setuju kan? ramai duk bajet rita rudaini. sama cam saya! lagi suka kalau rita. tapi dah pengarah pilih dia. tak puas hati, ko buat cerita sendiri.

kalau nak ikut rasa tak puas hati, memang semua pembaca novel tak kan puas hati dengan setiap pelakon yang dipilih. imaginasi dari pembacaan kita terlalu tinggi. si penulis novel pulak cipta watak serba sempurna. alahai... susah nak cari yang betul2 sesuai sebab dalam novel watak tu rekaan penulis semata-mata. sedar sikit. so, wahai peminat novel seperti ku, terimalah seadanya.

kalau tak setuju, TAK PAYAH TENGOK! takde sape pun paksa. heh *kejam ayat tu

bukan nak bela sape2 post ni. tapi sakit gak hati kalau baca komen manusia2 tak bertamadun ni di page ADAM DAN HAWA

antara novel2 alaf21 yang akan di jadikan drama astro
~duk tunggu sapelah bertuah jadi fuad~

3 comments:

sha my heart said...

dah banyak sekarang ni ambik dari novel utk dijadikan drama. =)

lilieyz said...

dalam banyak2 novel...yg ni rs romatis nak pitam...aaa.....kalau jadi drama xtaw mcm mn..

Anonymous said...

memang pun tak akan tengok drama adam dan hawa sebab heroin tak sesuai dan tak menarik langsung menampilkan heroin paling hodoh ...