15.12.11

Saya Mahu Novel Ombak Rindu dari Eyriqazz.Com


ada give away novel ombak rindu cover baru dari eyriqazz.com lah. perghh.. kalau bertuah dapatlah novel ombak rindu yang baru ni. yang ada, dah lama. hurm, barang free kan. apa salah cuba nasib. tak kena bayar pun. untung sabut timbul, untuk saya orang tak tahu. heheh

oklah. untuk melengkapkan syarat-syarat dari empunya blog. sila baca ni~

Entri kegemaran saya di Eyriqazz.Com adalah Novel Ombak Rindu Bagaikan Pisang Goreng Panas (http://www.eyriqazz.com/2011/12/novel-ombak-rindu-bagaikan-pisang.html) kerana dari entry ni lah saya tahu akan ada give-away novel ombak rindu dengan cover baru. jadi, dengan segera jadi follower dan join :-)

sekian, terima kasih

1 comment:

Eyriqazz said...

thanks join....sayapun tak sempat nak baca novel ni..hik3...