23.10.11

Sunyi

terasa sunyi tanpa supervisor saya, Encik Ghafar... selalunya, hampir setiap hari dia akan keluar dari bilik dan bertanya "anak2, apa khabar hari ni?... anak2 ok ke hari ni?"

betul kata kak nuru hari tu.--> sunyi la cik Pa takde nanti. ye. hari ni saya sunyi. huwaaaa

takde orang nak tolong backup. susah nak ikut abg din & abg li kuar. tadi takde sape ajak kita pi kenduri. cik Pa je paham jiwa kita. kita bosan tau duk opis.

2 Dis ni dia balik. insya Allah. semoga semua jemaah haji di malaysia mendapat haji yang mabrur.
p/s: lagi 9 minggu praktikal. sedihnya nak tinggalkan CMU Kelantan. http://www.emocutez.com

1 comment:

d i b a said...

dekat office aku ade IT manager yg nama ghaffar..pun suke tanye2 cmtuh. n usik2 org2... ke mmg org nama ghaffar cmnih hehe