3.7.11

Hari Pertama Di TM KB

semangat pegi keje. sopan santun berbaju kurung. formal beb. hurm, banyak nak cerita tapi malas nak menaip. yang penting, sekarang ni online kat TM guna laptop budak praktikal jugak yang diberi nama ti. hehehe

hari ni staff unit saya belanja makan kat kafe PKINK. nama staff yang baik hati dan pemurah tu syazi tapi panggil abangchik je.

disebabkan big boss bercuti, hari pertama jadi sangat2 membosankan. sebab duk tercongok tunggu 5.30pm untuk balik umah. kalau big boss ada, mesti saya dah boleh ikut abangchik dan ti keluar. huwarghhh!!!

1 comment:

iqbalhafifi said...

eh..nak tau cara tambah pendapatan dari blog, facebook dan twitter?? klik sini http://www.churpchurp.com/godribble/share/thenightrace