11.2.11

Thanks to Cik Siti Suhaila

ini post penghargaan. kepada cik siti suhaila, si gadis empunya blog cintairmata.blogspot.com/. terima kasih daun keladi, lain kali wat la contest dengan hadiah yang banyak lagi. 28jan hari tu, saya dah join contest Sayangilah Ibubapa Anda. menang? mestilah tak menang pun! saguhati jerk.

masa mula2 tengok keputusan, tak jangka pulak ada hadiah saguhati. setahu saya, hanya ada 3 hadiah. skali tengok, ada suprise! hehehee. okai, jom tengok pemenang: klik sini

klik sini plak kalau nak tengok pemenang ngan hadiah

::saya punya::
TAHNIAH kepada diri sendiri dan pemenang2 lain.

p/s: cikyin and my sis, kamu berdua saingan saya. tahniah jugak sebab join. menang tak menang lain citer;)

2 comments:

Izrin said...

haha..jdi saingan ke..x bdget tuk mng pun..main msuk je..hehehe..anyway, congrat2..hehe

Siti SuHaila said...

^_^ esok sy post hadiah