19.7.10

we have been together for 3 months

alhamdulillah...masih lagi bertahan:)
gaduh-gaduh baik balik. hopefully sampai bila-bila macam ni. tak nak gaduh lama-lama. hehehee

post ni hanya untuk dia. so, kalau ada readers yang sakit mata nak baca bolehlah klik pangkah kat atas belah kanan tu ye.

to my sayang, baca ni:
semalam, saya ingatkan awak lupa tarikh ni tau. awak langsung tak sebut 19 hb, awak buat bodoh je. saya nak tanya awal2 tapi malu la plak. awak call pukul 12. saya agak2 sendiri, awak tak lupa. tapi waktu tu saya tak boleh nak cakap lama-lama ngan awak sebab saya sedang "meeting" ngan cikzuzu. biasalah yang, kalau perempuan dah mula bersembang, hal remeh pun boleh jadi meleret-leret. apa lagi kalau hal penting, maka bertambahlah tahap kemeleretan perbualan kami.

awak tau tak, bila awak tanya saya.. "esok hari apa yang? wape haribulan?" huwaaaa!!! saya happy sangat. tak tahu nak cakap macam mana. tapi yang pasti, i love u lah:) hehehe saya tak minta awak ingat banyak benda. cukuplah sekadar ingat tarikh 19 April 2010 dan 1 November 1987(hadiah pun jangan lupa tau!).

p/s: sayang, bulan ni takde kad la. nak kad comel macam bulan lepas, kena naik KL. amik sendiri kad dari saya. tak best lah nak mintak abang posmen yang hantarkan.

(✿◠‿◠) (-‿-)
ecah nain

...semailah kenangan bersama di sudut hatimu, bajailah ia agar terus subur di ingatanmu...

**credit to BUN for this pic

4 comments:

Amni said...

=P semoga bahagia....cepat2 kawen... hehehe

waheeda said...

hehe...mu ptt blnje aku pizza sbb aku jd camerawoman yg xbertauliah..huhu..
:)

fiD said...

smoge berkekalan!

siti asma al-hassan said...

yakkk
blago palo molek...hahahaha
happy 4 u sis:)