12.7.10

Kembali Belajar

sem ke-6 di uia. as a 3rd year 2nd sem student. ala2 super senior la ni. hari ni, macam sem2 yang telah berlalu. TAK pergi kelas. biasanya hari pertama untuk kemas barang dan menjadi hari untuk menyesuaikan diri dengan keadaan bilik baru.

bilik: pilihan sendiri bersama roomate lama, cikzuzu. level 2 room no 1 compartment a. cikzuzu compartment b. sem ni paling puas hati sebab dapat bilik idaman hati. saya tak suka bilik bawah sebab ada macam2 binatang. contohnya: lipas, cicak, semut, nyamuk dan sewaktu dengannya.

teman sebilik: saya dah kenalkan diri sebagai 'aishah' a.k.a 'ecah' pada roomate baru saya yang merangkap roomate hilang tanpa jejak pada sem lepas. dia budak baru, batch 092. kak ecah ke? oh ho..no need lah beb. ecah suda~ lagi sorang, dia kenalkan diri dia tengku. hurmm, tengku apa saya tak tahu sebab dia tak bagitahu. nampak macam peramah:) lagi sorang, tak payah la inform kat sini. dah lama dah sebilik ngan dia. sape lagi kalau bukan cikzuzu.

kelas: hari ni tak pergi kelas lagi. penat. perlu rehat. ulang lagi sekali. penat dan perlu rehat. bukan malas, ok! sem ni teman sekelas dah ada. tak lah sunyi sensorang tercongok kat kelas. syefa, miss u sesangat! hopefully sem ni saya dah tak menulis dan syefa tak lagi melukis di kelas. insya-Allah.

subject: alhamdulillah. semua sempat add. (hehehe, bun: sila jangan jeles! aku xmen ah add manual) tunggu masa nak drop network programming. tak minat dowh. bikin pening! semua subject core course. language tak amik lagi. EAP amik next sem la kot. macam malas nak belajar BI sem ni.

ok, cukup dah pasal sem baru ni.
to all my iium's friend: nice to meet u again. muahkss:)

2 comments:

nabilah abd rahman said...

iium gombak or kuantan?

waheeda said...

aku xjeles pn la...hahaha
yg pasti mu add manual gak kan???
EAP????????