30.4.10

Jom Jawab Tag

this tag comes from blogger yang diberi nama ezan.

1. Apa yg anda buat klu anda tahu member tikam belakang anda?
-cepat2 pusing depan pastu tikam dia sblum dia tikam belakang kita. (kejam kot)

2. 6 org dihati anda??
1. mak
2. arwah ayah
3. asma
4. farham
5. alia
6. firdaus

3. Anda rasa anda COMEL?
-comel tu tak, cantik je sikit2. (perasan sudaa)

4. Single or taken?
-i'm single but my heart is totally taken. auwww!

5. Blog yg anda suka?
-penulisan2u.my

6. Adakah bilik anda kemas setiap ari?
-kenapa mesti tanya soklan camni? mestilah tak kemas! sebab bila rajin je saya akan berkemas.

7. Lagu terakhir yg anda dgar?
-aku ingin kamu, kamu ingin dia (ashanty).

8. Last text mesej?
-alahai..nak tau gak ke? ni hah, from my mum: 'kakcik oyat, kaklong xoyat pun mussalam' (hehehee,jgn diikut perangai ini ye. saya akan gelak bila ada yg beri salam)

9. Last fon call?
-emak (berborak ngan kakchik)

10. Hari terakhir anda menangis?
-lama dah tak nangis. cuma ada rasa nak nangis je.

11. List 5 warna kegemaran?
1. biru
2. hitam
3. coklat
4. merah
5. putih

12. Org terakhir anda ber YM?
-fasihah.

13. Game yg anda paling suka?
-mr.mario.

14. Adakah anda peminat MCR?
-MCR tu ape sebenarnya? my chemical romance ke? tak minatlah.

15. Apa perasaan anda bila jawab TAG ni?
-eloklah untuk isi masa bosan saya ni. at least saya tak merepek tak tentu hala kat blog.

16. Anda rasa TAG ni best?
-boleh la. 3*.

17. Ok TAG lagi 10 org?
-ramainye. my followers lah. sape2 yg rajin jugak. sila buat~

3 comments:

Nor Hafizan said...

thanx u..
hoho..bakpo namo ore tus takdop dlm list??hoho...

CikCah Kebayan said...

ouh..
namo ore tu ado dlm hati
jd xmasuk list ah;-)

Nor Hafizan said...

sero doh tu jah jwpn dio..maklumlah...dalm hati ade taman loni...bungo plop byk deh..