11.4.10

Bila Cikcah Memandu

drive wira. besar! mana bleh. belajar ngan kancil je. tak nak dah drive rasanya. nak ke mana2 biar je lah dihantar dan dijemput. kan lebih manja gitu. rasa disayangi dan dikasihi=)

markah? cuma 5/25. failed!! hahaha. ngopngek! ni lah masalah bila dah ada lesen tapi buat2 macam tak ada lesen. kan dah lupa segala step! nak berbelit kaki. haihhh!

sebenarnya saya malu. malu ngan mak. malu ngan adik. mak kat kampung boleh je drive. so takkan saya tak boleh? tu pasal tetiba ajak bebe, suruh dia ajar bawak kereta. last saya drive, JPJ kat sebelah. lepas tu, langsung tak sentuh dah. bulan 6 ni, my P akan expired.

susahnya hidup cikcah ni. ada lesen kereta, tak reti bawak. tak ada lesen motor tapi cekap je ke mana2 ngan motor. hwarghhh!

driving is complicated~
sekian, terima kasih.

2 comments:

Tendou Sani said...

haha...nape tinggal lama sgt...^_^_~

TUKANG KATA said...

ye....saya setuju..

driving itu mencabar fizikal dan mental!

dulu asyik kena marah ngan instructor time blaja kete dulu..

:(