13.3.10

Pesta Buku 2010

pesta buku dah dekat. list novel yang nak dibeli dah ada. semangat berkobar-kobar ni.
19 - 28 MArch 2010


ini lah hasilnya last year punya PBAKL. sangat2 lewat(bln 4 rasanya). dah habis final exam tapi sanggup tunggu. tak balik awal semata-mata nak gi pesta buku. tapi kira oklah sebab dah habis exam leh layan novel. senorok bersama cikzuzu di sana.

tahun ni, ajak ramai2 pergi. adik pun dah ada kat KL, dia nak ikut jugak. eloklah tu. boleh jadi camerawoman saya. hihihii..

ni list novelis yang akan ada di pesta buku nanti. just click~
ni pulak list exhibitors kat sana.
pesanan kepada yang nak pergi: tolong catit awal2 kedai yang nak dituju ada di dewan mana + booth nombor berapa. semua tu penting. kalau tak, memang pening + penat la korang nak pusing satu PWTC tu. saya dan cik zuzu dah kena last year. so, jadi pengajaran lah.

setakat ini saja. sekian, wassalam.

nota kaki: saya ada sesuatu untuk awak~jumpa di sana ya

2 comments:

Nor Hafizan said...

awak catit ye..jd guide sy ye..hehe...

Cik.Cah said...

baik bos!