21.1.10

Akan Bersawang

blog akan bersawang
sah!!!
paling kureng 5 hari kot
hahahahaaaa
byebye cayang
byebye teman
byebye geng
byebye aLL

~thanks a lot kepada lecturer2 tersayang yang dengan baik hati kasi assignment untuk di bawa bercuti bersama kali ni. sah2 saya tak buat!

~Perlu enjoy holiday kali ni. bukan senang UIA nak kasi mid-sem break seminggu kat students oiii, so kena manfaat cuti sebaik-baiknya.

have fun.

happy holiday to:
my beloved rumate - cik zuzu
my exrumate- zimah n k.ezan
my besfwen- ina, cikpah(jange windu katku)
and to aLL of my iium's fwens
gonna miss u girlzz (nawok je tu)










p/s buat bun: tak xkisah bun kelik dulu, tak tetap happy even bun xdok!hahahahaaa.

1 comment:

waheeda said...

huhuh..
sebnrnye mu rndu ko aku kn??
luahkn la tak...