1.11.09

Sweet 22

Sweetkah?
Tak ada lah sweet sangat pun.
Macam dah terasa semakin tua.
Tuakah?
Tak adalah tua sangat pun.
Baru 22 tahun.

First of all, Thank You Soooo Much to my beloved roomate (zuzu, zima, kak izan) for your sweet present. Pandai korang pilih! Sayang you all lebih lah. Seriously i like it! Macam tahu-tahu je saya tak ada lagi benda "bertajuk" ni

suka tau;-)

Novel dah banyak, tapi novel ni tak ada lagi tau. Mula2 Zuzu masuk bilik, "Ecah, happy birthday. Ni hadiah kitaorang. Yang ni Izrin kirim"

-habis ni izrin ek, dah tak tolak rezeki kali ni-

-kenyataan! sweet(kata izrin)-

Seganlah wei. Apa pulak hadiah2 ni. Dah besar panjang pun. Tapi suka je bila dapat hadiah. Siapa yang tak suka dapat hadiah kan? Nampaknya, bolehlah menghabiskan masa2 terluang dengan novel. Baru je pesan suruh Atie beli novel Aisya Sofea, tapi tak ada lagi. Boring juga bila tak ada sesuatu untuk dibaca.(padahal dakwah, bm, java leh baca)

Buat Izrin, thanks for your special+ delicious cake. Kek Coklat. Of course la tak tolak. Makan 4 orang, pastu makan keropok. Kak Izan buat air teh. Layan borak sampai pukul 2.45am. Cik Zuzu punya mata dah tak larat nak buka dah. Macam baby betul la budak ni. Tidur sentiasa awal.

Dah habis borak2, masuk bilik mestilah tengok hp. Siapa yang pertama wish? Seriously i don't know who. She or He? Ntah la. No phone 'orang itu' tak ada dalam phonebook saya. 0179394***. Siapa ya? Mungkin dia ke? Mustahil lah. Tapi tak mustahil jugak kalau dia. Ishk...tapi kalau dia, ah malaslah nak fikir pasal dia tu. Senang cerita mungkin no misteri tu peminat fanatik saya tak pun secret admirer(terperasanlah!). Okaih, siapapun pemilik no itu, terima kasih di atas ingatan anda. (kalaulah dia orang yang pernah ada dalam kenangan dan kisah lalu saya,terima kasih kerana masih mengingati tarikh ini. F.O.L~i-shah. Tahukan?)

Kawan-kawan tersayang...

sms- Bun + Ina + Syefa + Izrin + Natrah
facebook- Mekdah sumbak + Nik + Hana + Iffah + Syeera + Farihah + Iman

Korang semua buat diri ini rasa di sayangi.. Nak nyanyi ah sikit *Bila ku sedari diri disayangi* Langkah kaki ini semakin berani* Bila terkeliru kuucap namamu* Terasa diriku kembali dipandu* Friends forever...

Buat emak- Terima kasih kerana wish kat anak manja mak ini. Terima kasih kerana melahirkan kak long. Terima kasih di atas segala-galanya.
Buat kaknini- Yang mewakili keluarga mami, heheheee kak nini hantar mms gambar kek. Waduh2 kalau hantar gambar Ecah pun lagi OK rasanya;-)
Buat mama + bebe- hwaaaaaaaaa Bila nak wish? Kak long nak dengar ucapan dari mama ni. Nak suruh mama nyanyi Happy Birthday;-)
Buat adik saya- Oit, mu nak jadi yg terakhir macam ewan wish ko mung ke? wei, aku bkn gewe mungLah. Wish awal2 la ngop! Ko mu nak kato celebrate Hari Jadi ni xbaik? Mu kan nak masuk pondok, manalah tau kan...tetiba jadi haram wish besday ni...ahaksss,jgn marah darling;-)

Dah penat menaip, nak baca hadiahLah.(boleh ke camtu?)

2 comments:

Anonymous said...

mu mmg suka kutuk aku...
doh aku tepom mu xjwb..
mano lah aku tau
mu ni gak ehhh...
bab pondok tu..mu kena huruf besar..n bold ok??

eZaNnUr said...

haha...sedap kan air teh tu?
sesekali sembang buke halaqah..haha.