10.11.09

Penantian 7 Hari

Saya ada lagi satu paper. Last paper on 17th. Java oh Java! Adui lah. Banyak nye masa terbuang untuk satu paper tu. Kan ke bagus kalau jarak setakat 3 hari je. Kira oraitlah tu. Kalau kasi saya masa banyak2 pun, study cuma 2@1 hari before exam. Style bajet budak bijak,kan? Last minute study biasalah tu. Lebih berkesan tau! Fresh2 kat dalam kepala, terus masuk exam hall then tulislah apa yang patut.

Apa yang perlu saya buat dalam masa 7 hari ni? Agak lama tu. Sebenarnya niat di hati nak balik, tapi kena fikir adik saya pula. Kalau saya balik, mama mesti bimbang punyalah adik saya sorang2 kat KL ni. Dia akan balik 13hb ni. Aduiiii laaaa. Jeles den!

Saya balik 18hb @ 19 @ 20 sebab nak balik rumah mak dulu kat Kemaman. Mula2 mak cakap nak balik Kelantan 20hb, tapi malam tadi mak call cakap tak jadi pulak. Kena balik 21 hb sebab nak pergi kenduri dulu. Kenapalah emak saya dijemput? Tak jemput lagi baik tau. Oleh sebab nak balik Kelantan agak lewat, nampaknya saya nak stay kat UIA lah dulu. Kalau sempat, boleh keluar ngan kecik dulu. Dia akan naik KL jugak nanti. Dah lama tak jumpa ni. WinduLah!

No comments: