13.6.09

Nur Kasih

Fizz Fairuz (Aidil)
Tiada istilah kahwin paksa dalam Islam.

Remy Ishak (Adam)
Ini hidup Adam, hak Adam..

Tik Zaqyah (Nur Amina)
Apa yang awak mahukan dari seorang isteri...

Semalam aku jengukla website tangisan bulan madu. Saje2 je sebab dah lama tak update dengan citer tu. Skali terkezut! Upanya novelis tangisan bulan madu juga terlibat dalam penulisan skip drama Nur Kasih. Awal2 lagi aku dah agak jalan cerita ni cam novel je . Aku ni jarang nak layan drama2 kat TV. Aku xbrape minat menonton. Aku lebih suka mendengar dan membaca. Skali dah tersangkut dah drama Nur Kasih.

Episod pertama drama ni, aku rasa agak2 boring. Lawak pun ada. Sebab si Aidil ni konon lajar kat Mesir, tapi acting kat depan ITD universitiku. Gelak sakan aku time tu. Niway, bangga pun ada. Yelah, nanti aku leh amik gmbar kat depan ITD tu, pastu goreng owang2 yg xtahu. Cakap aku ke Mesir! hahaha
Berbalik citer asal, aku baca la page kat situ. Jemari aku tergerak nak komen bab ni.
Cepat giler balas komen. Yeah!! "cheat"
Apepun, jalan cerita ni best
Sure fine whatever
Klik SINI

3 comments:

waheeda said...

tak..
aku bce doh...
citer nurkasih tv brape???

i-sHaH eCaH said...

tv3 bun...
ganti citer embun mutiara
rugi kalu xtgk citer ni

pinkylunna said...

cite die best..
pe tajuk novel ni..??