7.5.09

andai itu takdirnya + cinta kau dan aku

Kedua-dua novel ni aku dah baca. Penulis yang sama, jalan cerita yang berlainan. Tapi apesal novel2 ni, bila sampai part klimak tu, mesti hujan! aduiii..kadang2 naik boring aku! Kot ya pun kebetulan xkan banyak sangat hujan. Asal part yang genting, hujan pun turun. ishkkkk, naik nyampah la pulak tau tak? Nak tergelak pun ada! Tak masuk akal la kak... Aku xtahu nak contact penulis ni cam mana, tu pasal aku komen kat blog ni. Cam novel Tuhan Lebih Tahu, aku terus emel kat penulis je apa yang aku xpuas hati. Sapa2 yang dah baca novel2 ni, korang xrasa ke apa yang aku rasa?

1 comment:

waheeda said...

aku suko dua2 citer ni...
kikiki